Preview Mode Links will not work in preview mode

Med hånden på hjertet

Velkommen ombord på Diana og Reems tidsmaskine. Læn dig tilbage og vær en del af vores rejse gennem livet. I denne podcast reflekterer vi over hvad der har været og hvad der vil være. Med hånden på hjertet, ønsker vi at give dig et nuanceret billede af vores virkelighed - som måske kan være med til, at skabe mere ro i din.

Jan 11, 2021

I dette afsnit er hovedtemaet krop og identitet. Vi taler åbent og ærligt om vores eget syn på vores kroppe, hvordan det har ændret sig gennem årene, hvordan der er blevet talt om kroppen i de hjem vi er vokset op i samt hvordan det har påvirket os. 


Dec 3, 2020

I dette afsnit taler vi om spiritualitet og vejen til indre ro og indrestyret selvtillid. Diana præsenterer os for den spirituelle lærer Eckhart Tolles visdom, som ender med at danne ramme om vores snak. I dette afsnit kommer det i høj grad til udtryk hvor vi to som veninder er en smule forskellige. 


Nov 1, 2020

I dette afsnit er børneopdragelse hovedtemaet, hvor det nye og det gamle børnesyn danner ramme om vores snak.  Vi ønsker at skabe fokus på vigtigheden af, at indgå i ligeværdige relationer med vores børn, og droppe den forældede autoritære opdragerrolle, hvor vi fratager barnets stemme. Vi reflekterer desuden...


Oct 21, 2020

I vores første afsnit taler vi om den livsomvæltning det var at blive forældre for første gang. Vi tuner særligt ind på vores parforhold, og taler åbent og ærligt om de udfordringer vi mødte under graviditet, fødsel og den første tid med vores døtre.